DREAM HOUSE


Περίληψη


Στο "Dream House", o Ντάνιελ Κρεγκ πρωταγωνιστεί ως ο Γουίλ Άτεντον, επιτυχημένο στέλεχος εκδοτικής εταιρείας, ο οποίος παραιτείται από τη δουλειά του στη Νέα Υόρκη, για να μετακομίσει με τη σύζυγο και τις δύο του κόρες σε ένα πανέμορφο σπίτι, σε μια κωμόπολη του Νιου Ίνγκλαντ. Όμως, πολύ σύντομα θα ανακαλύψουν ότι σε εκείνο το σπίτι στο παρελθόν, είχαν δολοφονηθεί μια μητέρα με τα παιδιά της, πιθανότατα από τον σύζυγο της οικογένειας, ο οποίος και επέζησε. Δίπλα στον Κρεγκ θα δούμε τις Ρέιτσελ Βάις, Ναόμι Γουότς και Μάρτον Τσόκας.

EXTRA!

Σκηνοθέτης του «Dream House» o Τζιμ Σέρινταν, υποψήφιος για Όσκαρ στις ταινίες «My Left Foot» (Όσκαρ Σκηνοθεσίας και Διασκευασμένου Σεναρίου), «In the Name of the Father» (Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας και Διασκευασμένου Σεναρίου) και «In America» (Πρωτότυπου Σεναρίου).
Ο Σέρινταν έχει, επίσης, κερδίσει Χρυσή Αρκούδα στο Βερολίνο για την ταινία «In the Name of the Father».
Ντάνιελ Κρεγκ: Τον είδαμε ως Τζέϊμς Μποντ στις τελευταίες 2 ταινίες του μακροβιότερου κινηματογραφικού franchise («Casino Royale» και «Quantum of Solace») και ως Λόρδο Άσριελ στην μεταφορά του αριστουργηματικού πρώτου βιβλίου «The Golden Compass», της τριλογίας του Φίλιπ Πούλμαν, «His Dark Materials». 



Σκηνοθεσία: ΤΖΙΜ ΣΕΡΙΝΤΑΝ
Σενάριο: ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΛΟΥΚΑ
Ηθοποιοί: ΝΑΟΜΙ ΓΟΥΟΤΣ , ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΡΕΓΚ , ΡΕΙΤΣΕΛ ΒΑΙΣ , ΕΛΙΑΣ ΚΟΤΕΑΣ , ΜΑΡΤΟΝ ΤΣΟΚΑΣ , ΤΖΕΙΝ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011
Χρονολογία παραγωγής: 2011
Είδος ταινίας: ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15

0 Response to "DREAM HOUSE"

Δημοσίευση σχολίου

Powered by Blogger